Salceson ozorowy

WĘDLINA PODROBOWA PARZONA. Wędlina podrobowa wyprodukowana z ozorów wieprzowych peklowanych oraz krwi wieprzowej. Produkt w osłonce tekstylnej, parzony. Powierzchnia czysta, sucha. Barwa na przekroju: ozorów – różowa do ciemnoróżowej, farszu – ciemnobrunatna, niedopuszczalne jasnoczerwone plamy świadczące o nie doparzeniu; tłuszczu jasnokremowa do kremowej. Konsystencja dosyć ścisła, krajalna. Smak i zapach charakterystyczne dla wędlin podrobowych, parzonych z dodatkiem krwi i ozorów, umiarkowanie słony, wyczuwalne smak i aromat użytych przypraw.

255206

Opis

Skład
Ozory wieprzowe 62%, skórki wieprzowe, krew wieprzowa, sól, przyprawy, dodatki funkcjonalne. Alergeny: Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, glutenu, jaj, mleka (łącznie z laktozą), orzechów
Forma pakowania
VAC
Waga
2,50