Polędwica łososiowa

Schab wieprzowy peklowany , wędzony. Kształt i wielkość produktu uzależniona od wielkości mięśnia (schab wieprzowy) powierzchnia czysta, lekko wilgotna. Konsystencja krucha, powierzchnia przekroju lekko wilgotna. Plaster o grubości 3 mm nie powinien się rozpadać. Barwa powierzchni ciemna złotawo brązowa. Kolor na przekroju charakterystyczny dla danego asortymentu, barwa mięsa różowa. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym. Smak i zapach Charakterystyczny dla danego asortymentu i użytego surowca mięsnego. Wyczuwalny smak i zapach przypraw użytych do produkcji.

2600510

Opis

Skład
Mięso wieprzowe 70%, sól, przyprawy naturalne, dodatki funkcjonalne. Alergeny: gorczyca, gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, seler, soi, syrop glukozowy.
Forma pakowania
VAC
Waga
1,50