Krakowska parzona

Kiełbasa drobiowo – wieprzowa grubo rozdrobniona peklowana, parzona, wędzona. Barwa powierzchni brązowa – kolor osłonki. Barwa mięsa na przekroju od różowej do czerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Na przekroju widoczne przyprawy. Konsystencja dość ścisła, plaster nie rozpada się. Powierzchnia przekroju lekko wilgotna. Składniki równomiernie rozłożone. Na przekroju dopuszczalne pojedyncze otwory, nie związane ze zmianą barwy. Smak charakterystyczny dla tego asortymentu, użytego surowca mięsnego i zastosowanej technologii. Wyczuwalny smak i zapach przypraw użytych do produkcji.

250208

Opis

Skład
Mięso 54%, woda, skórki wieprzowe, sól, przyprawy naturalne, dodatki funkcjonalne. Może zawierać alergeny: gluten, gorczyca, seler, soja, białko mleka, jaja, pszenica.
Forma pakowania
BATON
Waga
1,60